E.welkom@xxlcoaching.nl E.welkom@xxlinspiratie.nl T.06 38 75 34 36
Inspiratie
Brandstof voor ontwikkeling

Met mijn GROOTSE Inspiratie kan ik bij mensen iets losmaken. Uit de vaste kaders denken, los van het strakke leven met alle doelen en verwachtingen.
Ik laat nieuwe perspectieven zien, kan krachtig kwetsbaar zijn en deel mijn kennis en kunde rond persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft energie en ruimte om vanuit herkenning, eigen ideeën en invalshoeken te onderzoeken en te creëren.
XXL Inspiratie: geeft meer licht, lucht en begrip van jezelf en de ander.

Mijn aanbod:
• Inspiratie-les vanaf groep zeven tot voortgezet en beroepsonderwijs.
• Inspiratie-avond voor vrienden of vriendinnen
• Inspirerend optreden als aanvulling voor een team dag.
• Meedenken hoe in uw bedrijf of organisatie persoonlijke groei op een inspirerende manier gestimuleerd kan worden.

XXL-Inspiratie-workshop

Een workshop’ waarin eigenheid centraal staat. Wanneer je aandacht geeft aan authenticiteit en zelfvertrouwen, wordt levenskracht groter. Dat straalt uit naar werk- en leer plezier en geeft je een energieker leven. Vragen die we onderzoeken:
• Wat is jouw unieke talent?
• Hoe kun je jouw talent inzetten.
• Hoe kun je zelfvertrouwen en energie inzetten om je te blijven
ontwikkelen.

Om aan te kunnen sluiten op de vraag en behoefte maak ik eerst een afspraak voor een gesprek.
Wanneer je onderaan deze pagina je gegevens invult, neem ik zo snel mogelijk contact op.

XXL-Inspiratie avond

Met een groep vrienden of vriendinnen sparren over zelfbeeld, zelfvertrouwen en de invloed die dit heeft in jouw leven. Centraal staat het leren van elkaar en een nieuw licht zetten op bekende gedachten met een thema die aanspreekt. Zo kun je elkaar inspireren, van elkaar leren en je meer bewust worden hoe het voor jou werkt. Geen therapie, maar het delen van ervaringen, gedachten en eigen issues. De basis van een Inspiratie-avond is respect en vertrouwen. Met mijn kennis/kunde, vragen en werkvormen til ik de gesprekken op een hoger plan. Een aanrader!

In 2,5 uur maken we met een groep van 5 tot 7 personen een mooie, waardevolle avond. De kosten bedragen 30 euro per persoon. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten!

XXL-Inspirerend optreden

XXL-Inspirerend optreden is een lezing van mij op het podium. Het is authentiek, kwetsbaar en recht uit het hart. Met vaart en humor zet ik kleine issues in een groter perspectief en maak het gewone bijzonder. Met herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven neem ik mensen mee in een wereld van ontspanning. Dan gaat er energie stromen en kan inspiratie binnenkomen. XXL-Inspirerend optreden is heel geschikt voor organisaties die open en nieuwsgierig zijn naar mensen, hun drijfveren en hun ideeën.

Om aan te kunnen sluiten op de vraag en behoefte maak ik eerst een afspraak voor een gesprek.
Wanneer je onderaan deze pagina je gegevens invult, neem ik zo snel mogelijk contact op.

Kennismaken en afstemming
Een XXL- Inspiratie les of optreden vraagt afstemming en inventariseren van behoeftes en verwachtingen om maximaal aan te sluiten zodat we samen een mooi resultaat kunnen neer zetten.
Wanneer we overeenstemming hebben over het programma, zal ik hiervoor een offerte uitbrengen.

Heb je interesse in een onderdeel van XXL inspiratie?
Bericht versturen