E.welkom@xxlcoaching.nl E.welkom@xxlinspiratie.nl T.06 38 75 34 36

OP ZOEK NAAR JOUW SCHAT
Zelfbeeld

Je zelfbeeld wordt vooral gevormd en ontwikkeld in je jeugd. De meningen of overtuigingen uit je jeugd hebben ook in je volwassen leven veel invloed. Je opvoeding van je ouders, de school, je buurt etc. bepalen hoe jij jezelf gaat ervaren en hoe tevreden je over jezelf bent De eerste stap naar meer tevredenheid is je bewust worden wat deze overtuigingen voor jouw zelfbeeld betekenen. Jezelf niet mooi of goed vinden, is een zgn. waarheid die jij zelf hebt gecreƫerd. Wanneer je dit helder hebt kun je met een andere blik kijken naar je gedrag en je keuzes. Zo ontstaat de kans om dichter bij jezelf te leven en meer ontspanning in je leven te ervaren.

JOUW EIGENHEID

Je bent een uniek mens, met een eigen karakter, eigen behoeftes en verlangens: jouw eigenheid. Maar je leeft ook in een omgeving waar je bij wilt horen. In dat spanningsveld ligt de uitdaging. In hoeverre durf jij jezelf te zijn en je eigen keuzes te maken? Met een positiever zelfbeeld, groeit je zelfvertrouwen en zelfwaardering. Daarmee kun je meer jezelf zijn en vanuit kracht en eigenheid leven.

JOUW SCHAT

Jouw schat laat zich zien als je met geduld, mildheid en liefde naar jezelf gaat kijken. Als je mag zijn wie je bent. Jezelf accepteert dus. Dit kun je leren door eerst te kijken naar de oordelen die je over jezelf hebt. Wanneer je helder hebt waar jouw zelfkritiek en belemmeringen zitten, kun je je denkpatronen veranderen en vriendschap met jezelf sluiten.

JOUW VERANDERING

Veranderen gaat niet vanzelf. Het begint met de keuze om echt te willen veranderen. Door gesprekken en door vragen die ik stel, krijg je inzichten. Je wordt je bewust van je patronen. Je krijgt opdrachten en uitdagingen om te oefenen en te ervaren wat dat met je doet. Zo zet je stappen naar een ander denk- en waarnemingspatroon. Dit proces kost tijd en geduld. Als je dat jezelf gunt, geef je jezelf een cadeau voor je leven.

WAT GA IK JOUW BIEDEN

* Meer acceptatie en tevredenheid over jezelf
* Met meer mildheid naar jezelf kijken
* Beter aanvoelen welke keuzes goed voor jou zijn
* Herkennen van beperkende denkpatronen
* Meer regie en sturing over jouw leven
* Duurzame veranderingen die gelden voor je leven

Wat kun je van een coaching traject verwachten:
- Een kennismakingsgesprek
- Vijf coachgesprekken
- Aansluiten op jouw dagelijkse ervaringen
- Inzetten van werkvormen die aansluiten bij jouw leerstijl
- Oneline en/of telefonische ondersteuning

Een coaching traject bedraagt 490 euro

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos
Bericht versturen