E.welkom@xxlinspiratie.nl T.06 38 75 34 36

OP ZOEK NAAR JOUW SCHAT
Zelfbeeld

Hoe jij jezelf ervaart en beoordeeld wordt voor een groot deel gevormd in je jeugd. De meningen of overtuigingen die je daarmee hebt opgebouwd hebben in je volwassen leven vaak veel ( onbewuste ) invloed. De eerste stap naar meer vrijheid en eigenheid, is je bewust worden wat deze overtuigingen voor jou betekenen. Jezelf niet mooi of goed genoeg vinden, is een zgn. waarheid die jij zelf hebt gecreƫerd en ook weer kan ombuigen.
In de basis ben je een prachtig en compleet mens, wat voor jou niet altijd voelbaar is. Wanneer je kunt kijken naar jouw overtuigingen, het kan laten bestaan, komt er ruimte voor jou pure zelf. Ruimte voor jouw keuzes, jouw gevoelens en datgene wat jij belangrijk vindt. Zo ontstaat de mogelijkheid om dichter bij jezelf te leven met meer ontspanning, tevredenheid en vrijheid.

JOUW EIGENHEID

Je bent een uniek mens, met een eigen karakter, eigen behoeftes en verlangens: jouw eigenheid. Maar je leeft ook in een omgeving waar je bij wilt horen. Dit is er al vanaf onze geboorte. En in de tijd tot het moment nu hebben we allemaal concessies gedaan aan onszelf om aangepast en "juist" te leven. Maar in hoeverre passen de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt ( vaak onbewust) nog bij je? Dient het je nog? Wordt je er blij van?
Met meer ruimte voor jouw eigenheid groeit je zelfvertrouwen en zelfwaardering. Daarmee kun je meer jezelf zijn en vanuit eigen kracht leven.

JOUW SCHAT

Jouw schat laat zich zien als je met geduld, mildheid en liefde naar jezelf gaat kijken. Als je mag zijn wie je bent. Jezelf accepteert dus. Dit kun je leren door eerst te kijken naar de oordelen die je over jezelf hebt. Wanneer je helder hebt waar jouw zelfkritiek en belemmeringen zitten, kun je je denkpatronen veranderen en vriendschap met jezelf sluiten.
Dit klinkt misschien best simpel en dat is het ook. Er is enkel tijd en ruimte nodig om jouw schat te ontdekken en deze vervolgens te omarmen en koesteren.

JOUW VERANDERING

Veranderen gaat niet vanzelf. Het begint met de keuze om echt iets te willen veranderen. Dit omdat je al langer last hebt of een onderbuik gevoel dat er dingen niet kloppen en beter kunnen. Door gesprekken en door vragen die ik stel, krijg je inzichten. Je wordt je bewust van je patronen en gedachten. Zo zet je stappen naar een ander perspektief en kun je jouw leven met een andere bril gaan bekijken. Dit proces kost tijd en geduld. Wanneer je dat jezelf gunt, geef je jezelf een cadeau voor je leven.

WAT GA IK JOUW BIEDEN

* Meer acceptatie en tevredenheid over jezelf
* Met meer mildheid naar jezelf kijken
* Beter aanvoelen welke keuzes goed voor jou zijn
* Herkennen van beperkende denkpatronen
* Meer regie en sturing over jouw leven
* Ontwikkeling van authenticiteit en vertrouwen
* Duurzame veranderingen die je meeneemt voor je leven

Wat kun je van een XXL coach-traject verwachten:
- Een kennismakingsgesprek- hebben wij een klik?
- Vier coachgesprekken
- Ontwikkeling op maat, waar jouw behoeftes en unieke verhaal leidend is
- Ondersteuning en inspiratie die jou verrijken
- Oneline en/of telefonische ondersteuning

Een coaching-proces bedraagt 490 euro incl. BTW

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos
Bericht versturen